a

Irkçı söylemler Suriyeli adaya geri adım attırdı

Mohammad Fanssa isimli Suriyeli Twitter’dan yaptığı açıklamada AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı. Ancak başta Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ olmak üzere sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine Fanssa aday adaylıktan vazgeçtiğini duyurdu.

Irkçı söylemler Suriyeli adaya geri adım attırdı
1

BEĞENDİM

ZAFER PARTİSİ HEDEF GÖSTERDİ

Mohammad Fanssa isimli Suriyeli Twitter’dan yaptığı paylaşım ile AK Parti’den Mersin milletvekili aday adayı olarak başvurusunu yaptığını duyurdu. Fanssa mesajında şu ifadeleri kullandı: Değerli arkadaşlarım Allah nasip ederse yarın Ak Parti Mersin milletvekili aday adayı başvuru yapacağım hayırlı vesile olsun sizde destek bekliyorum dua edin Allah bize utandırmasın” Fanssa’nın bu mesajını alıntılayan Ümit Özdağ, paylaşımına dikkat çeken bir not düştü. Özdağ paylaşımında “Boşuna aday olma. Seni de Suriye’ye geri yollayacağız.” Sosyal medyadaki ırkçı söylemler üzerine Fanssa aday adaylıktan vazgeçtiğini açıkladı. İşte o açıklama, “Değerli arkadaşlarım ben Türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım olarak aday göstermek istedim lakin bazı ırkçılar tarihi bilmeyenler karşıma çıktılar yine ben bu vatan bu millet zarar vermeyeceğim o yüzden benim adayım vazgeçtim teşekkür ederim. Ben her zaman cumhurbaşkanımızın yanındayım ve AK Parti’yi sevdiğim için asla zarar vermek istemiyorum o yüzden ben vazgeçtim adaylık için.”

2 0 3 0 1 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Said
    1 sene önce
    1 0

    Şimdi ‘ırkçı’ olduk öyle mi!?! 2011 de geldiğinizde hepimiz evlerimizi açtık, ceplerimizi boşalttık ama sonra asıl yüzünüzü gördük! Milletimizin terbiye seviyesine erişebilmeniz için en az 50 yıl gerekli… Hadi evinize hadi hadi….

Sıradaki haber:

Kocamaz bu kez son güne bırakmadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.