a
  • Damga Haber
  • Güncel
  • Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan’dan müjde üstüne müjde

Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan’dan müjde üstüne müjde

Ekonomi ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın oğlunun düğün merasimine katılan Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, ilçe halkına müjde üstüne müjde verdi.

Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan’dan müjde üstüne müjde
1

BEĞENDİM

AK Parti’li Ferat Aktan, AK Parti Aydıncık İlçe Başkanı Yüksel Vatan ile birlikte katıldığı düğün töreninde Ekonomi ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın oğluna mutluluklar dilerken, sonrasında paylaştığı fotoğraflarda ise Aydıncık halkına müjdeleri peş peşe sıraladı. Başkan Aktan, ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile fotoğrafını paylaşarak Mersin’in Aydıncık ilçesinde Millet Bahçesi yapılmasını talebini ilettiğini belirtti. Başkan Aktan, “İlçemize Millet Bahçesi yapılması talebini Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum beyefendiye ilettim. Bunu sizlerle paylaşmaktan övünç duyarım” notuyla ilk müjdeyi vermiş oldu.

BAŞKANDAN İKİNCİ MÜJDE GELDİ

Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, ikinci müjdeyi ise ilk paylaşımından kısa bir süre sonra yaptığı paylaşımla duyurdu. Başkan Aktan, Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank’la beraber çekildiği fotoğrafı paylaşarak Aydıncık Aynalıgöl – Gilindire mağarasıyla ilgili müjdeyi de vermiş oldu. Gilindire mağarası olarak bilinen ve halk arasında Aynalıgöl mağarası olarak tabir edilen çobanların tesadüfen bulduğu mağarayla ilgili Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank’la görüşmesinin olumlu sonuçlandığını belirten Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, yapmış olduğu ikinci paylaşımda ise mağarayla ilgili olarak yeni projelerinin hayata geçmesiyle ilgili olan taleplerini Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank’a ilettiklerini sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla duyurarak hayırlı olsun mesajını Aydıncık halkıyla paylaştı.

0 2 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cemevi, Madımak’ı unutmadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.