a

Bozdoğan’ın eşinden son dakika açıklaması!

Korona virüse yakalandığını açıklayan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın eşi Derya Özinç Bozdoğan eşinin durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Bozdoğan’ın eşinden son dakika açıklaması!
0

BEĞENDİM

Eşi Haluk Bozdoğan’ın Tarsus Belediyesi’ne ait misahirhanede karantinada olduğunu ifade eden Derya Bozdoğan, eşinin sağlık durumunun iyiye gittiğini belirtti.

Derya Özinç Bozdoğan’ın yaptığı açıklama şöyle:

“Eşimin rahatsızlığından dolayı arayan, mesaj gönderen herkese teşekkür ederim . Az önce benim ve kızımın testinin negatif çıktığını öğrendim.

İkamet  ettiğimiz Panorama sitesi D blok sakinleri komşularımın tedirgin olmamaları ve başkalarına bulaştırmama adına verdiğimiz ortak kararla eşim belediye misafirhanesinde tedavi süreci için karantina altına alınmıştır.

Sevgili komşularım, hiç birinizin saçının teline bir şey olmasını istemeyiz. Sizinle karşılaştığında gördüğünüz gibi Haluk bey asansörü kullanırken çok hassas davranmış maskesini ve eldivenini takmayı ihmal etmediği gibi o an elinde eldiven yoksa dahi araba anahtarıyla düğmelere basmıştır. Covid tespitinden sonra asansör ve merdiven daireleri dezenfekte edilmiştir. Ayakta tedavi sürecinde her gün sağlık personelinin serum bağlanması ve kontrollerin yapılması için sırf sağlık personelinin evimize gelmesiyle oluşacak riski de ortadan kaldırdık.

Eşimin şu an sağlık durumu iyiye gittiğini yine de 14 gün sürenin atlatılması gerekiyor. Farkında olalım olmayalım Corona virüsüne yakalanmış ve bağışıklık kazanmış olabiliriz. Yani kişinin bağışıklık sistemine bağlı olarak ayakta da geçirilmiş olabilir. Örneğin her yemeğimde limonu fazla tüketmiş olmam beni farkında olmadan virüsten korumuş olacağını düşünüyorum. Lakin maske takmayı, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uymayı ihmal etmedik, etmeyelim.

Eşimin sağlık problemlerinde bizi hiç yalnız bırakmayan Dr. Musa Atay dostumuza, serumlarını takan Buse Uslu emekçi kızımıza ve görevli 2 arkadaşımıza çok teşekkür ederim. Sevgiyle, sağlıkla , coronasız günlere …”

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MASKE KULLANIRKEN CİLTTEKİ 6 TEHLİKEYE DİKKAT!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.