a

DEVA Partisi’nden Şehitliğe ‘Vefa’ ziyareti

Demokrasi ve Atılım Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları ile birlikte Mersin şehitliğini ziyaret etti.

DEVA Partisi’nden Şehitliğe ‘Vefa’ ziyareti
0

BEĞENDİM

DEVA Partisi, Yenişehir İlçe Başkanı Hediye Koçoğlu Dalğıç, Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir, Mezitli İlçe Başkanı Önder Usta, Tarsus İlçe Başkanı Ferhat Gündeş ve ilçe teşkilatları ile birlikte Şehitler Haftası nedeniyle Mersin Şehitliğini ziyaret ettiler.

“RUHLARI ŞAD MEKANLARI CENNET OLSUN”

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Şehitler Haftası nedeniyle ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimiz ile birlikte Mersin Şehitliğimizi ziyaret ettik. Vatan uğruna canlarını hiçe sayarak ülkemizi koruyan şehitlerimize minnet borçluyuz. Bizler; vatan, bayrak, millet sevgisini tüm sevgilerden üstün tutan şehitler ve gazilerle dolu bir milletiz. Bu yüce millet var oldukça kahramanlık destanları yazılmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Şehitler Haftasında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere gazilerimiz ve canını siper ederek milli ve manevi değerlerimiz uğruna hayatını kaybeden bütün şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun.” dedi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP, Gülnar’ı terketti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.