a

Fatma Köse Mezitli Kriz Merkezini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Mezitli Belediyesinin korona virüsünden vatandaşların olumsuz şekilde etkilenmesinin önüne geçebilmek için faaliyete geçirdiği kriz merkezini ziyaret ederek, yapılan yardımlar hakkında bilgi aldı. Köse, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra İl ve İlçe örgütünden kadınların da katıldığı ziyarette, maske dikimi, gıda paketleme ve depolama bölümlerini ziyaret ederek, belediye çalışanları ve gönüllülerle sohbet etti.

Fatma Köse Mezitli Kriz Merkezini ziyaret etti
0

BEĞENDİM

Haber Merkezi

Mezitli Belediyesi’nin bu denli sistemli çalışmasından ve gönüllülerle el ele vermesinden çok etkilendiğini söyleyen Fatma Köse, “Çok alışık olmadığımız bir biçimde birçok gönüllü evinde maske dikiyor, bir başkası direkt maske üretim makinasını hediye ediyor. Tüm halk belediyesine güvenmiş ve elinden geldiğince, gücü yettiğince gıda desteğinde bulunuyor. Bir koli veren de var 300 koli verende. Bu birliktelik çok önemli ve değerli. Gücü ancak yetip iki koli verebilen insanımızın yardımının ne denli büyük olduğu tartışılamaz. Mezitli’ye her geldiğimde farklı bir şeyle karşılaşmaktan ve şaşırmaktan kendimi alamıyorum. Bu model örnek alınmalı ve her yerde uygulanmalı. Başkanımız Neşet Tarhan’ı bu birlikteliği sağladığı için özel olarak kutlarken, gecesini gündüzüne katarak bu yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayan tüm belediye personeline ve gönüllülerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

‘HİÇBİR VATANDAŞIMIZI VİRÜSE TESLİM ETMEYECEĞİZ’

Virüsün başlaması sonrası gerçekleştirilen çalışmaları anlatan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, “Hiçbir vatandaşımızı virüsün kollarına bırakmak istemediğimiz gibi olumsuz etkileriyle de yüz yüze kalmaması için çalışıyoruz. 24 saat aralıksız ilaçlama ve dezenfektan çalışmalarını sürdürürken, halkımızın maskesiz kalmaması adına seferberlik ilan ettik. Yine yaşanan virüs nedeniyle işsiz kalan ya da ekonomik olarak zora düşen vatandaşlarımızı da düşünerek bir yardım kampanyası başlattık. Binlerce kişi gücünün yettiği oranda yardım ediyor biz de belediye çalışanlarımız ve personelimizle birlikte bunun tasnifini ve paketlemesini yaparak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Hiç kimsenin mağdur olmaması için çok hassas biçimde davranıyoruz” diye konuştu.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Köse: “Mezitli Belediyesinin çalışması model olmalı”

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.