a
  • Damga Haber
  • Güncel
  • Hayvancılıkla uğraşan vatandaşın yardımına Akdeniz Belediyesi yetişti

Hayvancılıkla uğraşan vatandaşın yardımına Akdeniz Belediyesi yetişti

Mersin’in Akdeniz ilçesine bağlı Anadolu Mahallesinde büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Abdullah Kaçmaz, çiftliğinde bulunan trafonun arızalanması sonucu hayvanlarına su veremeyince yetkililerden yardım istedi. Kaçmaz’ın yardım çağrısına kulak veren Akdeniz Belediyesi ekipleri kısa sürede çiftliğe ulaşarak hayvanların su sorununu giderdi.

Hayvancılıkla uğraşan vatandaşın yardımına Akdeniz Belediyesi yetişti
0

BEĞENDİM

Mersin’in Akdeniz ilçesinde 33 yıldır büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Abdullah Kaçmaz, önceki gün aşırı yağış ve dolu sonucu çiftliğinde bulunan trafonun arızalanması sonucu hayvanlarına su vermekte zorlandı. Çiftliğinde 85 büyükbaş hayvan bulunan Kaçmaz, hayvanlarına su veremeyince imdadına Akdeniz Belediyesi yetişti. Akdeniz Belediyesi ekipleri söz konusu çiftliğe kısa sürede bir tanker su göndererek Kaçmaz’ın su sorununu çözdü. Konuyla ilgili açıklama yapan besici Abdullah Kaçmaz, Akdeniz Belediyesi ekiplerine kısa sürede sorununu çözdüğü için teşekkür etti.

Kaçmaz, “33 yıldır ağabeyimle beraber Mersin’in Akdeniz ilçesine bağlı Anadolu Mahallesinde büyükbaş hayvan besiciliği yapıyoruz. Önceki gün akşam saatlerinde çiftliğimizde bulunan 85 büyükbaş hayvanımızın yemini verdik ve çiftlikten ayrıldık. Sabah saatlerinde çiftliğimize hayvanlara su vermek için geldiğimizde trafonun arızalandığını gördük ve mahalle muhtarımızdan yardım istedik. Muhtar da sağ olsun Akdeniz Belediyesi’ni aramamızı söyledi. Belediyenin çağrı merkezini aradık ve sorunumuzu dile getirdik. 10 dakika geçmeden Akdeniz Belediyesi’nden bir görevli beni aradı ve adresimi ve ne kadar suya ihtiyacı olduğunu sordu ben de cevap verdim. Ekipler 20 dakika gibi bir sürede tankeri çiftliğimize ulaştırdı ve hayvanlarımızın su sorununu çözdü. Başta Akdeniz Belediye Başkanı sayın Mustafa Gültak başkanımıza ve belediye ekiplerine teşekkür ediyorum. Sorunumuzu hemen çözdüler Allah onlardan razı olsun” dedi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Evde bakım hizmeti vatandaşa moral oluyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.