a

İÇEL’DE HEDEF 2. LİG!

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) bu sezon şampiyon olarak 3. Lige yükselen kırmızı lacivertli temsilcimiz İçel İdman Yurdu gözünü 2. Lige dikti. Yeni sezon için şampiyon olacak bir kadro kuracaklarının altını çizen İçel İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık, “Üçüncü Lig bizim için bir amaç değil. Burada kalmak adına en kötü 3-4 milyon harcamak zorundasınız. Ama 4/5 milyon ile üst lige çıkmak mümkün. O zaman burada kalmak sadece maddi külfet olacaktır. Kulüp olarak amacımız hemen Birinci Lig, Süper Lig olmayacak. Bu hatayı yapmak istemiyoruz. Bizim öncelikli hedefimiz kalıcı bir eser oluşturmak ve işleyen bir çark. İkinci Ligi çok istiyoruz” dedi.

İÇEL’DE HEDEF 2. LİG!
0

BEĞENDİM

Mustafa YÜKSEL

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) bu sezon şampiyon olarak 3. Lige yükselen kırmızı lacivertli temsilcimiz İçel İdman Yurdu gözünü 2. Lige dikti. Yeni sezon için şampiyon olacak bir kadro kuracaklarının altını çizen İçel İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık, “Üçüncü Lig bizim için bir amaç değil. Burada kalmak adına en kötü 3-4 milyon harcamak zorundasınız. Ama 4/5 milyon ile üst lige çıkmak mümkün. O zaman burada kalmak sadece maddi külfet olacaktır” ifadelerini kullandı.

“İŞLEYEN BİR ÇARK KURMAK İSTİYORUZ”

Hedeflerine adım adım yürüyeceklerinin altını çizen Saltık, “Kulüp olarak amacımız hemen Birinci Lig, Süper Lig olmayacak. Bu hatayı yapmak istemiyoruz. Bizim öncelikli hedefimiz kalıcı bir eser oluşturmak ve işleyen bir çark. İkinci Ligi çok istiyoruz. Sonrası alt yapı için tesis ve alt yapı oyuncuları olacak. Altınordu bunu yaptı. Demek ki yapılabilir bir durum bu. O zaman bizde yapabiliriz. Neden olmasın. Maddi olarak hiçbir kimseden bir beklentimiz yok. Ama Tesisleşme, yer konusunda gibi durumlarda gerekli yerlerden bir talebimiz olmuştu zaten. Eğer desteği bu şekilde görürsek üst yapıyı biz zaten sözünü verdik. Biz kendinize inanıyoruz. Güveniyoruz. Doğru isimlerle çalışmak istiyoruz. Elbette hatalarımızda olacak. Ama önemli olan doğru nedenler için hataların olması. Zira her hata yeni bir doğrunun yolunu da açacaktır” dedi.

 

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Atletizm şampiyonası sona erdi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.