a

Kıratlı, milletvekilliği kaydını yaptı

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gelerek milletvekilliği kaydını yaptı. Kıratlı, milletvekilliği kaydını yapmaya annesi ve babası ile birlikte geldi. Kıratlı’nın milletvekilliği rozetini annesi Havana Kıratlı ve babası Mehmet Kıratlı taktı.

Kıratlı, milletvekilliği kaydını yaptı
0

BEĞENDİM

Kayıt işlemlerinin ardından açıklama yapan AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, başta Mersin’e sonra da Türkiye’ye hizmet için durmak yok, yola devam vurgusu yaparak, “Ülkemiz, bir demokrasi sınavından daha alnının akıyla çıkmıştır. Öncesinde ve esnasında, seçimlere gölge düşürecek olayların yaşanmaması ve dahi bir ‘Demokrasi Bayramı’  havasında geçmesi nedeniyle tüm dünyaya da örnek olmuştur. Geldiğimiz noktada milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ‘Yola devam’ demiştir. İstikrarın ve yatırımların sürmesini istemiş, ‘Hizmet sürsün’ istemiştir. Bu anlamda; Cumhurbaşkanımızın yüksek iradesiyle meclise giren yeni bir vekil olarak, tüm arkadaşlarım gibi milletimize hizmet yolunda bir nefer olacağımı belirtmek isterim. Herkesi, her kesimi kucaklayarak, ‘Türkiye Yüzyılı’nı birlikte inşa etme için durmadan, yorulmadan yola devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİN ARKASINDAYIZ”

Öte yandan seçim çalışmaları kapsamında Mersinlilere verdiği tüm sözlerin arkasında olduğunu ve ayrıca mecliste başta Mersin sonra da Türkiye için çok güzel çalışmalar yapacağının altını çizen Kıratlı, “Bu vesileyle; milletime hizmet etme sevdamın önünü açan başta Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, birlikte çalışmaktan onur duyduğum ve çok şey öğrendiğim Hazine ve Maliye Bakanım Doç. Dr. Nureddin Nebati’ye, tüm hemşehrilerime, il ve ilçe başkanlarıma, kadın kolları, gençlik kolları il başkanlarıma, ilçe başkanlarıma ve kıymetli yönetimlerine önceki dönem, yeni seçilen milletvekillerimize ve aday adayı arkadaşlarıma, kurucularımıza, sandıklarımızda görev yapan dava arkadaşlarımıza, mahalle yönetimlerimizden il başkanımıza kadar tüm teşkilat mensuplarımıza, Cumhur İttifakı paydaşlarımıza, tüm belediye başkanlarıma, meclis üyelerime, muhtarlarımıza, aileme ve seçim çalışmalarım süresince yanımda olan, destek veren dostlarıma ve çalışma arkadaşlarıma, seçim çalışmalarımızda yanımızda olan kıymetli basın mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Uçar; “Hem Mersin’i hem Silifke’yi kazanacağız!”

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.