a

Mersin güzellik fuarıyla göz dolduracak

Güzellik ve kozmetik sektörünün yakından takip ettiği Mersin Kozmetik, Güzellik ve Kişisel Bakım Ürünleri Fuarı, ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Yerli ve yabancı 200’ü aşkın firmanın katılacağı fuarda saç bakım ürünlerinden, bebek kozmetik ürünlerine, estetik bakım ürünlerinden kuaför bakım ürünlerine kadar binlerce ürün sergilenecek. Fuarı 4 günde binlerce kişinin ziyaret etmesi hedefleniyor.

Mersin güzellik fuarıyla göz dolduracak
0

BEĞENDİM

Akdeniz Bölgesi’nin en büyük güzellik fuarları olan Mersin Kozmetik, Güzellik ve Kişisel Bakım Ürünleri Fuarı, devletin ve Uluslararası Fuarlar Birliği’nin (UFI) belirlediği yeni normale dönüş kriterleri kapsamında bir dizi önlem ile kapılarını açıyor. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından; T.C. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Yenişehir Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği (MEPİAD), Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Mersin Berberler ve Kuaförler Odası (MERBEK), Mersin Güzellik Uzmanları Derneği (MERGUD) işbirliği ve KOSGEB desteğiyle organize edilen fuar 03 – 06 Ekim 2020 tarihleri arasında Mersin CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

FUAR YENİ İŞ FIRSATLARI SUNACAK

200’ün üzerinde yerli ve yabancı firmanın saç bakımından, bebek kozmetiğine, estetik bakımından kuaför bakımına kadar birbirinden özel ürünlerin tanıtılacağı fuarı binlerce sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor. Mersin ve çevre iller olmak üzere Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’ni özellikle yakından ilgilendirirken fuar, 2 milyar dolarlık bir ticaret hacmi bulunan Türk güzellik ve kozmetik sektörü için dünyaya açılan pencere olarak nitelendiriliyor. 10.000 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan fuar; katılımcı firmalara ve sektör profesyonellerine yeni iş fırsatları sunacak. Fuarda kişisel bakım ürünleri, parfümler & deodorantlar, profesyonel güzellik & kuaför ekipmanları, renkli kozmetik, doğal kozmetik, dermo kozmetik, bebek kozmetik ürünleri, estetik ürünleri & ekipmanları, medikal estetik dermatoloji ürün ve ekipmanları, ham maddeler, paketleme & makinalar, private label & fason üretim, tırnak bakımı & tırnak süsleme, temizlik & hijyen ürünleri, spa-wellness & fitness ürün ve ekipmanlarına dair yenilikler tanıtılacak.

FUARLARA KATILIMDA HES KODU ZORUNLULUĞU

Her yıl yılda gerçekleştirdiği 40’ın üzerinde fuar ile sektöre yön veren CNR Holding, yeni normalleşme döneminde fuarlarda katılımcı ve ziyaretçilerin sağlığını güvence altına alarak, olası risklerin bertaraf edilmesi için devletin ve Uluslararası Fuarlar Birliği’nin (UFI) belirlediği yeni normale dönüş kriterleri kapsamında bir dizi önlem aldı. Buna göre; fuara giriş ve çıkış noktaları yeniden düzenlendi. Fuar girişlerinde vücut ısısı kontrolü yapılırken, havalandırma sistemlerinde harici hava kullanılarak içerideki hava sürekli temiz tutuluyor. Aynı anda fuar alanında bulunan kişi sayısı sınırlandırılırken; fuara girişlerde katılımcı, ziyaretçi ve görevlilerin HES kodu sorgulaması yapılıyor.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gazlı içeceklere dikkat!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.