a

MESKİ’DEN FATURA SKANDALI

Korona virüs  önlemleri kapsamında bulaş riskini azaltmak için başlatılan ‘Kıyasen Fatura Düzenlemesi’ ardından faturaların daha çok geldiğini savunan vatandaşlar isyan etti. Pandemi döneminde dükkanı kapalı olan vatandaşa 698 TL fatura gelirken, pandemi sonrası dükkanını açan aynı vatandaşa bu sefer 497 TL fatura geldi. Yani vatandaşın dükkanı kapalıyken nerdeyse 2 katı fazla fatura gönderilmiş.

MESKİ’DEN FATURA SKANDALI
0

BEĞENDİM

Erdal ÇINAR

 

DÜKKAN KAPALIYKEN 2 KATI FATURA GELMİŞ

Korona virüs  önlemleri kapsamında bulaş riskini azaltmak için başlatılan ‘Kıyasen Fatura Düzenlemesi’ ardından faturalar adeta 2 katı şeklinde gönderilmiş. Duruma tepki gösteren restoran sahibi Ömer Yılmaz, sosyal medya hesabından faturaların fotoğraflarını paylaşarak adeta isyan etti. Dükkanının kapalı olduğu pandemi döneminde 698 TL fatura geldiğini ifade eden Yılmaz, dükkanını hizmete açtıktan sonra bu sefer aynı faturanın neredeyse yarı fiyatına düşerek, 497 TL geldiğini söyledi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mersin ile Malatya’nın ‘Kayısı’ kavgası

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.