a

MHP Yenişehir’den vatandaşa 2 bin bayrak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yenişehir İlçe Başkanlığı, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 97’nci yılı nedeniyle ilçede Türk Bayrağı dağıttı.

MHP Yenişehir’den vatandaşa 2 bin bayrak
0

BEĞENDİM

İlçe Başkanı Ömer Gürsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferda Er’in katıldığı etkinlikle vatandaşlara 2 bin adet bayrak dağıtılırken, Cumhuriyetimizin 97 yılı kutlandı.

Türk Bayrağı dağıtımı esnasında bir açıklama yapan İlçe Başkanı Ömer Gürsoy, bağımsızlığına düşkün olan Türk Milleti’nin en iyi idare şekli olan Cumhuriyetin kurulmasında büyük mücadeleler verdiğini hatırlattı. Büyük kurtarıcı Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılan kurtuluş mücadelesinin beraberinde Cumhuriyeti de getirdiğini kaydeden Başkan Gürsoy: “Türk Milleti tarihinin her anında birlik ve bütünlüğüne kast edenlere karşı milli bir ruh ile mücadele ederek her zaman zafere ulaşmıştır. Yine, Kurtuluş Savaşı ile başlayan Milli Mücadele sonucunda Cumhuriyet ilan edilmiş ve Aziz Milletimizin bağımsızlığı tescillenmiştir. Geçmişte oynanan oyunlar halen oynanmaya devam etmekte ve birliğimize kast edilmeye çalışılmaktadır. Necip Milletimiz oynanan bu oyunları bozmakta ve bağımsız kimliğini korumak için gereken mücadeleyi topyekün vermektedir” dedi.

29 Ekim 1923 tarihinin bir dönüm noktası olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Ömer Gürsoy: “29 Ekim 1923 tarihi Aziz Milletimiz için bir dönüm noktasıdır. Her karış toprağı kanla sulanmış bu cennet vatanımızın bir karış toprağını almaya bile kimsenin gücü yetmeyecektir. Böyle bir girişime cüret edenlerin karşısında Aziz Milletimiz tek bir vücut olarak duracaktır. Bunu tüm dünya geçmişte görmüştür. Her bir vatandaşımız Türk topraklarının vücut bulmuş halidir” şeklinde konuştu.

Cumhuriyetimizin 97’nci yılında bizlere vatan topraklarını emanet eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet borçlu olduklarını da belirten Başkan Gürsoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2023 Lider Ülke Türkiye vizyonunu da hatırlatarak: “Cumhuriyetimizi zor şartlar altında kurarak bizlere emanet eden başta Ulu Öner Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gazilerimize de sağlıklı ömürler diliyorum. Yüce Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, MHP Genel Başkanımız, Türk Dünyası’nın Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli Bey’in 2023 Lider Ülke Türkiye vizyonu doğrultusunda, milliyetçi, ülkücü hareketin kadroları olarak canla başla mücadele edeceğimizin bilinmesini istiyorum” dedi.

Bayrak dağıtımından oldukça memnun olan vatandaşlar ise Başkan Gürsoy ve ekibine teşekkür ederek, Cumhuriyetin sonsuza kadar yaşaması için üzerlerine düşeni yapmaya her zaman hazır olduklarını söylediler.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tarsus Belediyesinin 2021 bütçesi 323 milyon 540 bin TL

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.