a

Seçer’den esnafa; “Sizi kınıyorum”

Çarşı esnafının 'Parkomat uygulaması geri getirilsin' talebine sert sözlerle karşılık veren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Esnaf Dernekleri Başkanlarını buradan kınıyorum. İşte burada yüzlerine söylüyorum. Hepinizi kınıyorum. Bu şekilde problemleri çözemezsiniz arkadaşlar. Siz bu şekilde beni ikna edemezsiniz arkadaşlar. Aksine tam tersine işler süreç. Burada beni baskı altına alarak kararımı değiştiremezsiniz. Yanlış karar ise zaten biz onu oturup konuşuruz. Ama asla 'Eyvah siyasi baskı var, eyvah oy kaybımız var, aman derneklerin bize protestosu olur falan filan' diye de yanlış kararların altına imza atmayız" dedi.

Seçer’den esnafa; “Sizi kınıyorum”
0

BEĞENDİM

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2021 Yılı Eylül Ayı Olağan Toplantısının 1. Birleşimi Kongre ve Sergi Sarayı’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında yapıldı. Toplantıya misafir olarak katılan ve toplantıyı takip eden çarşı esnafı, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a parkomat uygulamasının tekrardan hayata geçirilmesi konusunu mecliste gündeme getirmesini istedi. Bunun üzerine Başkan Gültak da konuyu gündeme getirdi. Çarşı esnafının ‘Parkomat uygulaması geri getirilsin’ talebine sert sözlerle karşılık veren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Esnaf Dernekleri Başkanlarını buradan kınıyorum. İşte burada yüzlerine söylüyorum. Hepinizi kınıyorum. Bakın arka tarafta oturuyorlar. Silifke Caddesi’nde esnaflık yapan vatandaşlarımız benim yanıma geldiler konuyu kendileriyle konuştuk. Toplantılar yaptık. Az önce de toplantıya girdiğim de beni kibarca karşıladılar. Kendilerine bir kez daha izah ettim. Siz beni değil, Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğünü göreve davet edin. Tüm iyi niyetimle orada parkomat uygulamasını başlattım ama başta siz esnaflar bunu ihlal ettiniz. 3-5 kuruş parkomat parası vermemek için kırk dereden su getirdiniz. Tabi tüm esnaflardan bahsetmiyorum. Onları tenzih ederim. Birçok çalışanımız orada sözlü saldırıya uğradı. Bunun sürdürebilirliği yok. Orada çok sayıda özel otoparklar. Şuanda Tevfik Sırrı Gür Lisesi’nin yanındaki otoparkı bitirmek üzereyiz. Bunu kendilerine dışarda izah ettim. Ancak gelip arka oturup beni şikayet ediyorlar. Bu çok çirkin bir şey. Bu şekilde problemleri çözemezsiniz arkadaşlar. Siz bu şekilde beni ikna edemezsiniz arkadaşlar. Aksine tam tersine işler süreç. Geleceksiniz bunları uhulet ve suhuletle konuşacaksınız. Burada beni baskı altına alarak kararımı değiştiremezsiniz. Yanlış karar ise zaten biz onu oturup konuşuruz. Ama asla ‘Eyvah siyasi baskı var, eyvah oy kaybımız var, aman derneklerin bize protestosu olur falan filan’ diye de yanlış kararların altına imza atmayız” diye konuştu.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Akdeniz’de şiddete karşı sıfır tolerans!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.