a

Tarsus İdman Yurdu’nda neler oluyor?

Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkan adayı şahin Kırbıyık, aday olması nedeniyle tehdit edildiğini iddia ederek, “Beni bayraklarla, meşalelerle karşılayan gençlerin çağrısına elbette kayıtsız kalmam söz konusu değildir. Fakat Bilinmelidir ki, Kırbıyık Holding yönetim kurulu başkanı Şahin Kırbıyık olarak Kötü niyetli girişimlerde bulunan bazı insanların asılsız iftira niteliğinde olan söylemleri ben ve ekip arkadaşlarımızı son derece rahatsız etmiştir” dedi.

Tarsus İdman Yurdu’nda neler oluyor?
0

BEĞENDİM

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İş İnsanı Şahin Kırbıyık, “Bundan birkaç hafta önce baba yurdum Tarsus’a geldiğimde sizlerden gördüğüm ilgi ve sevgi beni o kadar onurlandırdı, o kadar duygulandırdı ki bu hiçbir şeyle ölçülemez. O gün bugündür sizleri, Tarsus İdman Yurdunu düşünüyorum. Tarsus için ne yapabilirim beni ben yapan Tarsus’a nasıl bir katkıda bulunabilirim diye düşünüyorum. Fakat aldığım bazı olumsuz ve üzücü dedikodu niteliğindeki duyumlar son derece beni ve sevenlerimi üzmüştür” ifadelerini kullandı.

“BUNU KABUL EDEMEM”

“Beni bayraklarla, meşalelerle karşılayan gençlerin çağrısına elbette kayıtsız kalmam söz konusu değildir. Fakat Bilinmelidir ki, Kırbıyık Holding yönetim kurulu başkanı Şahin Kırbıyık olarak Kötü niyetli girişimlerde bulunan bazı insanların asılsız iftira niteliğinde olan söylemleri ben ve ekip arkadaşlarımızı son derece rahatsız etmiştir” diyen Kırbıyık, açıklamasına şöyle devam etti: “Şahsım ve ekip arkadaşlarımla beraber tek gayemiz Cumhuriyetin kuruluşuyla yaşıt olan Tarsus İdman Yurdu Kulübümüzün kalkınmasıdır. Tarsus İdman Yurdu’nu hak ettiği yere yani 1. lige taşımak bize verilen bir görev olarak düşünüyorum. Evet, bu bir görevdir ve ben bu görevi yapmaya hazırım fakat aslı astarı olmayan kötü niyetli bazı insanların ben ve şirketlerimi itibarsızlaştırma çabaları kabul edeceğim bir durum asla değildir.”

“ASLA KOLTUK, MAKAM VE BAŞKANLIK GİBİ DERTLERİM OLMADI”

Asla koltuk, makam ve başkanlık gibi bir derdinin olmadığını ifade eden Kırbıyık, “Kırbıyık Holding bünyesinde binlerce insanın evine ekmek götürmesi ve buna sebep olmak en yüce koltuktur ve onurdur.  Eğitime, bilime, üretime, spora, hele hele gençlere verdiğim değeri, önemi bilirsiniz, sözünün eri biri olduğumu da… Öncelikle bu noktada oluşumuzun nedenlerini düşünmek, hatalarımızı belirlemek ve öncelik sırasına göre sorunları çözmek, yolumuzdaki engelleri kaldırmaya çalışmak ilk işimiz olacaktır, Bunu hep beraber başaracağız.  Kuruluşundan bugüne maddi-manevi sıkıntılara rağmen Tarsus İdman Yurdunu kuran, ayakta tutmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum.  Tarsus için,Tarsus İdman Yurdu için en iyisi neyse o olsun diyorum; saygılar sunuyorum” dedi.

 

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Milli Takımların Mersin kampı başladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.