a

Tarsus İdman Yurdu’nda yeni başkan

Tarsus İdmanyurdu spor kulübünde yeni dönem başladı. Yapılan kongre sonunda aylardan bu yana ismi özellikle sosyal medyada çok dolaşan Kırbıyık Holding sahibi Şahin Kırbıyık, kulübün yeni başkanlık görevine seçildi.

Tarsus İdman Yurdu’nda yeni başkan
0

BEĞENDİM

Nikah Salonu’nda yapılan olağan kongreye, çevresini saran kalabalık grupla gelen Şahin Kırbıyık, tek listeyle gidilen seçimlerde başkanlık görevine seçildi. Divan başkanlığını Cumali Yağcı, katipliklerini Salih Erdoğan ve Zafer Yıldırım’ın yaptığı kongrede gündem maddeleri tek tek okunarak ibraz edildi.

BAŞARI İÇİN HEDEF 2023!

Şahin Kırbıyık, sinevizyon eşliğinde projelerini paylaştı ve özellikle takımın kuruluşunun 100. yılı olan 2023’ü başarı için hedef gösterdi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, fiziki olarak katılmadığı kongreye, kurulan telefon görüşmesiyle katıldı ve takıma desteğini sürdüreceğini söyledi. Şahin Kırbıyık’ın düzenlediği basın toplantısında, “yönetim listesini ben hazırlayacağım” demesine rağmen, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a yakın isimlerin de asıl ve yedek listede olduğu yeni yönetim listesi şu şekilde oluştu:

Asil:
H. Şahin Kırbıyık
Ziya Kenğer
Yasin Güney
Mehmet Habip Ekmekçi
Salih Erdoğan
Bilal Soydan
Aydın Polat
Kasım Özyamanoğlu
Ramazan Alıcı
Özer Alp
Övünç Özkan
Nedim Delibaş
Cumali Kırbıyık
Hüseyin Yemliha Şahin

Yedek:
Tolunay Duman
Gani Nazlıgül
Ferit Çetiner
Yahya Kızıltaş
Melih Kırbıyık
Halil İbrahim Oğul
Bilal Şentürk
Ali Esirgemez
Nil Özveren Aşkın
Selami Arıcı
Ender Horata
Nihat Çapar
Yusuf Uğurelli
Gökhan Mete Şahin
Haydar Aratekin

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Çimlerin efendisi veda etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.