a

Yüce: “Teşekkürler Gültak”

Hizmet İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Mehmet Yüce, Akdeniz Belediyesinde personel maaşlarında 4 bin TL promosyon almalarını sağlayan protokolün imzalanmasının ardından Başkan Gültak’a yazılı bir mesaj yayınlayarak teşekkür etti.

Yüce: “Teşekkürler Gültak”
0

BEĞENDİM

Yüce, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Akdeniz Belediyesi Personel A.Ş.’de görevli 685 personelin maaş banka promosyonu 4 bin TL olarak protokol imzalanmıştır. Bu süreci bürokratları ile iyi yönetip Mersin’de hiçbir belediyenin yapamadığı bir anlaşmaya imza atıp personellerine 4 bin TL almalarını sağlamıştır. Hak İş İl Başkanlığı Hizmet-İş Sendikası Mersin Şube Başkanlığı olarak belediye başkanımız Muhammed Mustafa Gültak bey ve çok değerli bürokratlarına teşekkür ediyorum.”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, önceki gün yaptığı açıklamayla belediye personeline bankayla yaptıkları anlaşma gereği 4 bin TL promosyon verileceğini belirtmişti. Konuya ilişkin açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Bu anlaşmanın personellerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Ödemeler bu ay içerisinde çalışanlarımızın hesaplarına yatırılacaktır. 4 yıllık anlaşma kapsamında şirket personellerimiz, bankacılık işlemlerinden doğan yıllık kart ücreti, havale ya da EFT gibi masraflardan da muaf olacaktır” ifadelerini kullandı.

“EMEĞİ GEÇEN TEMSİLCİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Gültak; göreve geldiklerinden ilk günden bu yana her daim işçilerin çıkarları doğrultusunda hareket ettiklerine vurgu yaparak; “Belediyemizdeki her bir çalışanın haklarını savunma noktasında elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Maaş promosyonları konusunda da uzun pazarlıklar sonucu en yüksek rakamı veren banka ile anlaşmamızı sağladık. Umuyorum ki mesai arkadaşlarım, Akdeniz halkı için verdikleri çabalar noktasında daha da motive olacaklardır. Böyle bir mutabakatın sağlanmasında emeği geçen belediye, sendika ve banka temsilcilerine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Etkinliği gerçek sanıp polis ve sağlık ekiplerini aradılar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.