a

Yüzme bilmeyen kalmasın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında 16 Nisan 2016 tarihinde imzalanan iş birliği protokolü ile hayata geçen  "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi" kapsamında ve korona virüs tedbirleri çerçevesinde, Mersin'de 7'den 70'e herkese ücretsiz olarak yüzme eğitimleri verilecek.

Yüzme bilmeyen kalmasın!
0

BEĞENDİM

Haber Merkezi

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Olimpik Yüzme Havuzu’nda “Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi” kapsamında Mersin’de 7’den 70’e yüzme öğretiliyor.  Kovid-19 tedbirleri nedeniyle hafta içi yapılacak olan yüzme eğitimleri 65 yaş üstü vatandaşlar için Saat 10.00-13.00 arası, 20 yaş altı çocuklarımız için 13.00-16.00 saatleri arası ve yaş kısıtlaması olmayan vatandaşlar için ise 16.00-20.00 saatleri aralığında gerçekleştirilecek.

KURSLAR ÜCRETSİZ OLACAK

3’er kişilik gruplar halinde, 50’şer dakika ücretsiz olarak verilecek yüzme eğitimleri alanlarında deneyimli 16 antrenör, 7 cankurtaran ve 5 danışman öğretmen görev alacak. Mersin’de ulaşabildikleri kadar kişiye ulaşıp yüzme öğretmek istediklerini belirten Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun hedeflediği 1 Milyon kişiye yüzme öğretme çabasına bizlerde elimizden geleni yapma gayretindeyiz. ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’ kapsamında 321 kilometre sahil şeridine sahip ilimizde yaşayan 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızı projeye katılmaya davet ediyorum” dedi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tarsus kupada yoluna devam ediyor: 0-1

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.