a
MESKİ yine bildiğiniz gibi!
0

BEĞENDİM

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MESKİ’de CHP’li Vahap Seçer’in koltuğa oturmasının ardından yüzlerce işçi işinden edilmiş ve bu konu ülke gündemini günlerce meşgul etmişti. Tecrübeli işçileri işten çıkartan Seçer, yerine HDP başta olmak üzere CHP gençlik kolları üyelerini işe almıştı. Tecrübeli işçileri ekmeğinden eden Seçer, yerine aldığı tecrübesiz işçilerle kentin sorunlarını çözmek yerine tam tersine kent sorunlarını keşmekeş haline getirmeyi başardı yorumları yapılmıştı işten çıkarılan işçiler tarafından.

MEZİTLİ VATAN CADDESİ EN BÜYÜK ÖRNEĞİ!

Tecrübeli işçileri işten çıkarıp başta HDP ve CHP’li gençlik kolları üyelerini belediyede istihdam etmeye başlayan Seçer, MESKİ konusundaki ilk vukuatını Mezitli ilçesine bağlı Vatan Caddesinde yaşamıştı. Caddede yol emniyeti ve güvenlik önlemi almayan MESKİ çalışanları tedbirsiz davranınca yoldan geçmekte olan ve içerisinde yaşlı karı koca bulunan bir araç, MESKİ tarafından kazılan çukura düşmüş ve yaralanmışlardı.

FACİA YİNE UCUZ ATLATILDI

Aradan geçen zamana rağmen kendisini geliştirmeyen MESKİ bugün yine aynı faciaya yol açacaktı. Akdeniz ilçesine bağlı Abdi İpekçi Caddesinde çalışma başlatan MESKİ çalışanları su borularını patlattı. Su borularının patlamasının ardından 2 saat geçmesine rağmen çalışanların olaya müdahale etmemesi mahalle sakinleri tarafından tepkiyle karşılandı. Öte yandan yayınlanan videoda yoldan geçmekte olan araçların oluşan su içerisinde kayarak kazaya davetiye çıkardığı görüldü.

Mahalle sakinleri çektikleri videoyu sosyal medyada paylaşarak, “MESKİ ekipleri mahallemizde çalışma başlattı ama su borularını patlattı. Aradan geçen saatlere rağmen hala bir müdahalede bulunmadı. Kimi bekliyorlar onu da anlamış değiliz. Boşa akan bu suyun parasını halktan çıkartacaklar” şeklinde yaşadıklarına tepki gösterdi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Otobüs şoförlerinden duyarlı davranış

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.